недеља, 2. октобар 2022.

Септембарски плодови




Сајам спорта
Представа ,,Размажени принц"
Предавање ,,Како да постанемо здрави и снажни"
Радионица с ватрогасцима
Eвропски спортски дан
Показне вежбе Прве помоћи, гостовање Црвеног крста
Европски дан језика


Септембар за нама богат је обиљем активности у којима су учествовали наши ученици, наставници и учитељи. Поред реализације бројних радионица и предавања у школи и сарадње са институцијама културе, безбедности и здравља, наши ученици су посетили значајна дешавања у граду. 
Црвени крст је наш стални гост и деца се са уживањем  укључују у њихове активности и као волонтери и као учесници радионица. Показне вежбе Прве помоћи изведене су професионално, а деца су одговорно приступила обуци. 











Европски спортски дан обележен је 30. септембра кроз теме које се тичу екологије и вежбања у здравом окружењу.



Наши ученици млађих разреда могли су да учествују, друже се и уче на радионици од ватрогасаца који су их упознали са безбедним поступањем у случају пожара, поплаве, земљотреса.



На радионици ,,Како да постанемо здрави и снажни" упознали су се са здравом исхраном и намирницама богатим витаминима од стране магистра фармације.





На представи ,,Размажени принц" лесковачког Народног позоришта у Дому културе уживали су наши ученици од првог до четвртог разреда. 



        На Сајму спорта који је у Спортској хали отворио Давор Штефанек ученици су могли да се упознају са бројним спортовима, али и да представе своју школу са свим личним умећима и спортским талентима, као и посебним обележјима. 







Европски дан језика је окупио наставнике страних језика и указао на значај познавања различитих култура, језика и историје. 




Након садржајних септембарских дана, октобар препуштамо машти, радости и креативном стваралаштву. 

Срећна предстојећа Дечија недеља!





 

Нема коментара:

Постави коментар

                                                                   ВУКОВИ ДАНИ  Квиз о Вуку Караџићу за ученике осмог разреда одржан је трад...