четвртак, 10. новембар 2022.


КРОС, СТРЕЉАШТВО, НАВИЈАЧИ

Поред бројних успеха на спортским  такмичењима, наши ученици показују интересовање за све сфере спорта, било као учесници или гледаоци, јачајући спортске навике, такмичарски дух и стилове здравог одрастања. 

На лесковачком хиподрому одржан је Крос РТС-а за све ученике основних школа.  Најбоље пласирани дечаци и девојчице на школском кросу представљали су школу у Лесковцу у пратњи наставника Ранка Ђорђевића, а двојица дечака вратили су се са дипломама, Јован Радосављевић за освојено 4. место,  а Филип Стошић за освојено 8. место.

Наш ученик Мартин Лазаревић освојио је прво место на окружном такмичењу у Стрељаштву те је у пратњи наставника Дејна Анђелковића учествовао на републичком такмичењу одржаном у Смедереву 23. 11.2022.г. 

На школском Кросу РТС-а изведеном 31.октобра у категорији свих разреда истакли су се најбољи дечаци и девојчице који су добили дипломе за освојена места. Велико интересовање ученика било је за одлазак на фудбалскску утакмицу у Београд између ФК ,,Партизан"- ФК ,,Словацки" из Чешке  те је преко 60 ученика у пратњи наставника могло уживо да прати овај меч. 

Нема коментара:

Постави коментар

Научни фестивал ,,НАУКА ЗА 5" се по трећи пут реализује у нашој школи и има за циљ да промовише науку и ученицима приближи знање из нај...