четвртак, 10. новембар 2022.


КРОС, СТРЕЉАШТВО, НАВИЈАЧИ, ОДБОЈКА, КОШАРКА

Поред бројних успеха на спортским  такмичењима, наши ученици показују интересовање за све сфере спорта, било као учесници или гледаоци, јачајући спортске навике, такмичарски дух и стилове здравог одрастања. 

На лесковачком хиподрому одржан је Крос РТС-а за све ученике основних школа.  Најбоље пласирани дечаци и девојчице на школском кросу представљали су школу у Лесковцу у пратњи наставника Ранка Ђорђевића, а двојица дечака вратили су се са дипломама, Јован Радосављевић за освојено 4. место,  а Филип Стошић за освојено 8. место.










Наш ученик Мартин Лазаревић освојио је прво место на окружном такмичењу у Стрељаштву те је у пратњи наставника Дејна Анђелковића учествовао на републичком такмичењу одржаном у Смедереву 23. 11.2022.г. 





На школском Кросу РТС-а изведеном 31.октобра у категорији свих разреда истакли су се најбољи дечаци и девојчице који су добили дипломе за освојена места. 



Велико интересовање ученика било је за одлазак на фудбалскску утакмицу у Београд између ФК ,,Партизан"- ФК ,,Словацки" из Чешке  те је преко 60 ученика у пратњи наставника могло уживо да прати овај меч.



Општинско такмичење у кошарци и одбојци за дечаке и девојчице одржано је у спортској хали.


Екипа дечака у одбојци освојила је прво место и пласирала се на окружно такмичење у одбојци са наставником Ранком Ђорђевићем.  





 

Нема коментара:

Постави коментар

                                                                   ВУКОВИ ДАНИ  Квиз о Вуку Караџићу за ученике осмог разреда одржан је трад...