петак, 23. септембар 2022.

                              Дипломе, похвале, награде  


                                

Пре него што смо дочекали нове ученике и закорачили у нову школску годину, направили смо албум пун успомена у којем испраћамо генерацију вредних осмака. 


Као и сваке године, културно-забавни програм приређен је у трпезарији школе за наше мале матуранте. 

Песмом, музиком, стиховима о одрастању, као и наградама и похвалама, Вуковим и посебним дипломама поздравили су се са основном школом. 


25 ученика је награђено књигама за постигнут одличан успех, Посебним дипломама и књигама ученици који су остварили резултате на такмичењима, а Вукове дипломе понели су најбољи. 
За ученика генерације проглашен је Јаков Миљковић, који је представљао свих осам година школу, не само на многобројним такмичењима из различитих предмета, већ и ваннаставним, спортским, културним активностима, квизовима, приредбама, а заслужени поклон у виду бицикла није изостао као знак захвалности од школе.


Честитамо нашим бившим осмацима, сада већ средњошколцима,  са жељом да буду успешни и квалитетни људи!

 

1 коментар:

  1. The effect of the shear fee on the standard of the molten polymer was investigated by performing injection checks with screw rotational speeds of fifty, a hundred, a hundred and fifty, and 200 rpm, respectively. Figure eleven reveals the corresponding outcomes for the four high quality indexes and molded half weight, respectively. However, the Panties half weight increases barely as the screw rotational pace increases.

    ОдговориИзбриши

                                                       САВИНДАН У ВУКУ У ОШ ,,Вук Караџћ" обележен је Савиндан богатим културним и музи...