четвртак, 21. април 2022.

У сусрет Васкрсу - богат васкршњи програм у ОШ ,,Вук Караџић"

 

    Васкрс је један од најрадоснијих хришћанских празника. Један од идеалних празника да нашој деци направимо магично детињство и да им оставимо у наслеђе најлепша сећања.

  

 Приредба коју сваке године организују ђаци и наставници наше школе, а поводом предстојећих васкршњих празника, одржана је 20. априла 2022. године, уз присуство родитеља и посетилаца.










   

 Програм је био разнолик и богат музиком. Ученици млађих разреда су певали, играли и рецитовали васкршње песмице, а наши ђаци четвртаци, осим што су нас забавили глумом, одговорно су чували и планету Земљу и славили и њен Дан.















    Након одгледане приредбе, сви посетиоци су могли да виде и Васкршњу изложбу у холу наше школе. Њој су претходиле радионице у којима су ученици рециклирали и правили различите предмете и васкршње корпице. Прикупљени новац од продаје усмерен је у хуманитарне сврхе за лечење наше ученице.

    Наши гости на васкршњем програму били су предшколци централног вртића ПУ ,,Дечија радост" са својим васпитачима и другарима. Предшколци су имали прилике да прошетају кроз школу, упознају се са учитељима, посете изложбу и уживају у приредби.












    Поносни на још једно добро дело и радосни, пуни утисака, задовољни ученици отишли су својим кућама. А овај дан, сигурни смо, остаће им у сећању!


Нема коментара:

Постави коментар

                                                                   ВУКОВИ ДАНИ  Квиз о Вуку Караџићу за ученике осмог разреда одржан је трад...